USKORO KONCERT “BUNJEVAČKOG KOLA”

Što nam rade naši u Vojvodini?

Veliki koncert folklornog odjela Hrvatskog kulturnog centra “Bunjevačko kolo” iz Subotice bit će s početka prosinca.

prilog: Uredništvo Hrvatskoga glasa Berlin

Subotica/ Iz Subotice u Vojvodini (Srbija) javlja nam se Izvršni odbor Hrvatskog kulturnog centra “Bunjevačko kolo” porukom u kojoj stoji:

“S velikom pozornošću pratimo vaše stranice na društvenim mrežama, i uvijek rado vidimo kada izvijestite o ljudima i događajima koji su vezani za Hrvate u Vojvodini. Tim povodom šaljemo Vam informacije za naš godišnji koncert folklornog odjela, ukoliko nađete prostor bilo bi nam drago da ovo objavite.”

– Ma, kako ne, dragi naši u Vojvodini, velimo i s radošću objavljujemo plakat s najavom skorog koncerta folklornog odjela ovog hrvatskog društva osnovanog u Subotici daleke 1970. godine.

Koncert će se održati u dva termina 3. i 5. 12. 2021. godine s početkom u 19 sati u Velikoj dvorani  Centra. Ulaznice se mogu  nabaviti u pretprodaji po cijeni od 350 dinara svakim radnim danom od 18 sati do 21 sat u prostorijama Centra ili pozvati broj +381646590635 radnim danima od 8 sati do 14 sati radi dogovora oko preuzimanja karte”, stoji u najavi koncerta.

Mi dodajeno još i da je HKC “Bunjevačko kolo” na adresi: Preradovićeva 4, 24000 Subotica. A i da se o folkloru i drugim sekcijama ovog društva više može saznati na stranici “Bunjevačkog kola”.

Sa svih strana (odakle su članovi uredništva i suradnici Hrvatskog glasa Berlin, šaljemo tople pozdrave našima u Vojvodinu i želimo im uspješan skori koncert folklornog odjela i sretan budući rad i svim drugim odjelima (dramski, likovni, pjevački, literarni…) “Bunjevačkog kola!

– Sretno! I javite nam se opet tekstom i fotografijama s koncer(a)ta i drugih događanja “Bunjevačkog kola”!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments