PRIJAM ZA PRVAKE NJEMAČKE

HRVATSKI VELEPOSLANIK  U NJEMAČKOJ, DR. MIRO KOVAČ PRIMIO  FUTSAL EKIPU SD CROATIA BERLIN
tekst i foto: Sonja Breljak

Berlin/ Veleposlanik RH u Njemačkoj, dr. Miro Kovač, priredio je prijam za igrače, trenera i upravu futsal tima SD Croatije Berlin koja je nedavno osvojila, odnosno obranila prošle godine osvojen, naslov prvaka Njemačke. Prijamu su, uz igrače, trenera Maria Salvatorea te voditelja ekipe Slobodana Ćesića, nazočili i predsjednik SD Croatia, Franjo Husajina i član uprave Mile Zelenika te glavni sponzor futsal tima, Isa Tilić vlasnik tvrtke Iskay.
Ekipu SD Croatije je primio veleposlanik dr Miro Kovač uz Daniela Glunčiča, II. tajnika veleposlanstva. Na pozivu i prijamu se ispred SD Croatije zahvalio predsjednik Franjo Husajina. –Kako smo zadnji puta obećali, osvojili smo opet naslov prvaka, rekao je predsjednik Husajina i zahvalio na pozivu i prijamu.
A veleposlanik dr Kovač je između ostalog rekao:- Najprije čestitam na velikom uspjehu. Lako je jedanput nešto osvojiti a puno je teže obraniti naslov. Tako je često u životu, nije lako održati kontinuitet. Tako da je ovogodišnji uspjeh i veći nego prošlogodišnji. Mislim da je to najbolja moguća reklama naše zemlje. I to na način da pokazujete da ste odlično integrirani u njemačko društvo ali da držite i do svog identiteta. Mislim da od vašeg uspjeha ne može biti bolje reklame za našu zemlju. Drago mi je da u vašim redovima ima i Nijemaca, to je jako dobro, to znači da se multikulti može razvijati i pod hrvatskim imenom. Još jednom čestitam na uspjehu, držim vam fige da i sljedeće godine to isto ostvarite …rekao je dr Kovač. pohvalivši ekipu, vodstvo i upravu SD Croatije koji svesrdno rade i izvan radnog vremena i angažiraju  se u dobre svrhe.
Potom je sponzor futsal tima, vlasnik tvrtke Iskay, darovao veleposlaniku Kovaču, dres futsal tima s brojem 10 a predsjednik Husajina je veleposlaniku darovao šljivovicu, proizvod tvtke Đanić iz Podgorača, upakovanu u jedinstveno pakovanje s imenom SD Croatia Berlin.
Na kraju su  igrači i uprava tima i kluba s veleposlanikom  Kovačem, načinili zajednički foto te se poslužili osvježenjem i zadržali u druženju i uzajamnim razgovorima.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments