POSLJEDNJI DIDA FILIPOV ISPRAĆAJ

Pokop pokojnog Filipa Čorlukića je danas, u 13 sati na Gradskom groblju u Puli.

Kako smo već objavili, u Puli je 17. prosinca u 95. godini preminuo prof. Filip Ćorlukić, čovjek iznimne životne i radne biografije, umirovljenik, fizičar, znanstveni istraživač i publicist,  dugogodišnji i najstariji suradnik Hrvatskoga glasa Berlin.

Posljednji ispraćaj našeg dragog dida Filipa bit će danas, 20.12. u 13 sati na Gradskom groblju u Puli. 

Obitelji Filipa Ćorlukića kojeg smo jako cijenili i s kojim smo, sve donedavno, često i dugo komunicirali, izražavamo toplu sućut. Počivao u miru Božjemu.

Dida Filip bi s početka iduće godine napunio 95 godina života ispunjena brojnim događajima i doživljajima. Na našim stranicama  se pojavljuje u rubrici Prorok prošlosti u kojoj smo skoro dvije pune godine, od 2017. do 2019. godine, u 138 odvojenih a tematski povezanih cjelina, objavili cijeli sadržaj njegove knjige naslova “Moja sjećanja na minulo stoljeće“. Upravo pod tim linkom možete otkriti i pročitati sjećanja Filipa Ćorlukića na stoljeće koje je intenzivno živio.

5 1 vote
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nikola Šimić Tonin

Neka mu je laka hrvatska gruda. Bio je recezent moje knjige, romana Azilanti. Družio sam se s njegovim bratom u Kninu, izuzetnim književnikom također, Antom Ćorlukićem.