“MINOR” NUDI POSAO

Traži se znanstveni suradnik/suradnica i savjetnik/savjetnica na hrvatskom i engleskom jeziku.

Berlin/ MINOR traži osobu za znanstvenu suradnju i savjetovanje u projektu “Social Media Streetwork – Višejezične početne informacije i savjeti za preporuku u društvenim medijima protiv marginalizacije”.

Privremeno trajanje zaposlenja do 31. siječnja 2024. godine (s mogućnošću produljenja).

Nacionalni projekt “Social Media Streetwork – Višejezične početne informacije i savjeti za upućivanje u društvenim medijima protiv marginalizacije” (SoMS) model je projekta u okviru ESF-Plus programa “EhAP Plus – Integracija pomaže protiv isključenosti najugroženijih osoba”. SoMS razvija i nudi višejezične početne informacije i savjete ciljanim skupinama novopridošlica u Euuropsku niju u posebno nepovoljnom položaju, beskućnicima ili osobama kojima prijeti beskućništvo i njihovoj djeci mlađoj od 18 godina.

Uvjeti za zaposlenje: Završen sveučilišni studij, odlično poznavanje hrvatskog jezika na razini izvornog govornika, odlično poznavanje engleskog jezika, vrlo dobro poznavanje njemačkog jezika, iskustvo u migracijskom/integracijskom radu te u savjetodavnom radu, vrlo dobro poznavanje relevantnih platformi društvenih medija, spremnost na povremena poslovna putovanja, dobro poznavanje softvera (office aplikacije), susretljivost i timski duh, pouzdanost, organizacijske sposobnosti i predanost poslu.

Prijave do 14.02.2023.

Više o ponudi za zaposlenje, zadacima i prijavi  na oglas putem OVOG LINKA.   

Minor  je projektni biro za obrazovanje i istraživanje. Na raznovrstan, predan i naučno baziran način radi sa i za socijalno marginalizirane grupe. Aktivni su u Njemačkoj i transnacionalno u oblastima istraživanja, programskog i projektnog savjetovanja, daljeg usavršavanja, umrežavanja i razvoja pilot projekata.

Više o projektu MINOR i na stranicama Hrvatskog glasa Berlin.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments