TREBAJU VJETAR U LEĐA

“Vukovarskim leptirićima” potrebna je hitna financijska potpora, stoji u apelu “Budi moja krila” Udruge roditelja djece s teškoćama u razvoju.

Udruga Vukovarski leptirići jedini su pružatelj usluga psihosocijalne podrške djeci s teškoćama u razvoju u istočnoj Hrvatskoj. Organizacija je posvećena poboljšanju kvalitete života i pružanju zdravstvene i socijalne zaštite djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji.

Udruga promiče jednake mogućnosti i prava djece s teškoćama u razvoju pružanjem kontinuirane medicinske i rehabilitacijske skrbi te prava njihovih roditelja.

Vukovarski leptirići su u krizi i hitno trebaju našu pomoć.

Ova neprofitna udruga se financira isključivo privatnim donacijama i kampanjama prikupljanja sredstava kao što je ovaj apel “Budi moja krila”.

Gubitak jedinstvenih usluga koje pruža nagrađivani centar, jedini takve vrste u istočnoj Hrvatskoj, bio bi poguban za djecu i roditelje koji očajnički ovise o posebnim uslugama koje pružaju Vukovarski leptirići.

Cilj ove kampanje je prikupiti 50.000 € kako bi centar imao sredstava za nastavak rada; plaćanje kvalificiranog osoblja, osiguravanje potrepština za učenje, hranjivih obroka koji osiguravaju da roditelji imaju bezbrižan predah, sigurni znajući da o njihovoj djeci brinu kvalificirani stručnjaci.

Svaka donacija ima izravno pozitivan učinak na djecu s teškoćama u razvoju koji ne mogu dobiti nigdje drugdje. Možete biti sigurni znajući da će 100% vaše donacije ići izravno Vukovarskim leptirićima.

Kliknite na ovu poveznicu da biste donirali: https://www.cinipravustvar.hr/izazovi/be-the-wind-beneath-their-wings-/401

Djeca i roditelji Vukovarskih leptirića zahvaljuju vam što im dajete vjetar u krila.

Vukovarski leptirići   https://www.vukovarski-leptirici.hr/  

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments