JER …ODE MI VRIJEME

piše: Marija Matijašević
Berlin/Nek´ se nađe!  Tu je nova knjiga broj 22. Dvadeset i druga …moja nova knjiga pjesmica, s naslovom ” MOJA LJUBAV ZA SELO I PRIRODU”. Za sjećanje i uspomenu. Za moju ljubav prema prirodi i svemu što me okružuje. Pa i nije baš jednostavno napisati novu ili koju knjigu. To najbolje znaju oni koji pišu. A da i ne govorim o tiskanju.
Možda će se jednog dana, ta mala knjiga …kada me ne bude više … naći na nekoj polici  mojeg rodnog sela. Ili gdje drugdje? Ili ću još stići napisati koju? Tko zna?! Ma već ja  imam malih članaka za novu knjigu, no kad sam na selu, nemam baš puno vremena pisati. A ni crtati. Jer …selo zove. Priroda zove. Zato se ja svakoj knjizi jako radujem.  I htjela bih da bude brzo i odmah gotova …a to ne ide. Ovisna sam i o drugima koji mi pomažu, a oni samo vele …kud´ se Marija  žuriš? A ja se moram žuriti, jer meni ode vrijeme. A toliko toga ima za pisati i nacrtati. A čekaju i drugi na mene i moje ruke.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
12 years ago

Možda će se jednog dana, ta mala knjiga …kada me ne bude više … naći na nekoj polici mojeg rodnog sela. Ili gdje drugdje? Ili ću još stići napisati koju? Tko zna?! …………………………. Draga Marija Možda se netko i sam u njoj prepozna.. tko zna maža i ja osobno… jer i ja sam dijete sa sela..prijatelj mi je društvo i priroda.Otkrit ću vam jednu malu tajnu..I sam sam htio napisati već davno jednu knjigu..Kako je čovjeku u životu uvjek u nečemu potrebna pomoć..meni je pomagao upravo gosp.Dr.prof Zdravko Jelenović problem je bio u tome..uz njegovu najbolju volju i zalaganje.. što… Read more »

Sonja
12 years ago

Draga Marija, nemojte odustati, slijedite svoj san. Sve što ste napisali važno je, dio je vašeg života. to su emocije, uspomene, neka druga sjećanja. Naći će se nakladnik.

Josip Mayer
12 years ago

Svaka čast našoj vrednoj Mariji

možda se netko sjeti napisati koju knjigu i zajednički,jednostavno tako za dobro društvo i one siromašne i neimoćne u Hrvatskoj,tu mislim na nešto zakladno što bi nas još više zajednički bocnulo i povezalo.Sigurno da jednom samom takovo što nije moguće.

Lijep pozdrav našoj vrijednoj Mariji i drugima spisateljima i još puno zdravlja i lijepi knjiga a posebno čitateljicama i čitateljima Hrvatskog Glasa Berlina ..te uredništvu njegovog tima.

jm