ZBOGOM BERLIN

Berlin/Evo pozdravljamo Vas s aerodroma i zahvaljujemo na dragim brigama oko nas.  Ostajte nam živi i zdravi, nadamo se, u dobrome sjećanju na nas. Svako dobro. Vaši Marija i Alfred …stoji u poruci odaslanoj elektronski jutros s berlinskog aerodroma. Naši dragi prijateljji  i talentirani suradnici, slikari, fotografi, pjesnici, vrijedni ljudi, Marija i Alfred Matijašević, napustiše eto Berlin nakon tri-četiri i više decenija života i rada u njemu. O tome podrobnije, dublje i osjećajnije, svjedoče njihove kolumne i fotografije … poput ove ispod Marijine DOŠLO JE VRIJEME, izvučene  iz naše arhive.
Dragi Marija i Alfrede …uvjereni smo kako će naša suradnja na liniji Berlin -Stružec dobiti nova krila i biti intenzivna na dobrobit i zadovoljstvo sviju nas koji ostajemo ili se vraćamo, dolazimo ili odlazimo …Želimo Vam sretan put. Budite domaći na stranama našeg Hrvatskog Glasa Berlin. Njegova vrata su Vam širom otvorena. Mi smo na jedan poseban način i Domovina i Iseljeništvo u jednom. Zato …imamo pravo reći: – Sretan Vam odlazak, povratak …i dobro došli!!!

Uredništvo Hrvatskog Glasa Berlin
/ispod foto: Sonja Breljak/


0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marica Krstić
Marica Krstić
12 years ago

Draga Marica i Draško! Dobro došli u svoju domovinu, svojoj kući. Želimo vam dobro zdravlje i mnogo lijepih trenutaka te dugi život ispunjen srećom i zadovoljstvom u svom rodnom kraju. Srdačan pozdrav. Vaši prijatelji Marica i Rodoljub.