NAVIJAČKE BOJE

foto: Sonja Breljak
Berlin/ Pod punom navijačkom opremom pratio se nogometni susret Hrvatske i Srbije i u prostorijama Hrvatske kulturno-umjetničke i sportske zajednice u Berlinu. I slavila se zadugo slatka, uvjerljiva pobjeda!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
Josip Mayer
11 years ago

Ispričavam se gospođo Sonja

Spomenuo sam nehotice ali ne i zlonamjerno vaše ime u stvari sam htio igru pokomentirati sa stručnim ljudima, tj.. i sa vama osobno. Istina je pobjeda je bila..i hvala Bogu da je tako i nadali smo se je,a da je moglo biti i drugačije..moglo je, i ako su bile malene šanse druge strane.

Josip Mayer
Josip Mayer
11 years ago

Da gospđo Sonja Nikad ne volim prekomjerni preteravanja i velikim prijevremenskim pohvalama..ali i nakon..a to se kod nas rado čini. Pobjeda je bila zaslužena..veselo je bilo diljem Hrvatske,Europe i Svijeta k tome prošla je bez nasilja i iscidenata, šo je posebno za piohvaliti.Dećki su igraji solidno ali dali je bila uvjerljiva..igra..to je drugo pitanje..Ona Šukerova vremena dodavanje lopte i uigravanja..te pobjede sa Njemcima je izgleda momentalno iza nas.Valja napomenuti i Srbska momčad je imala nekoliko puta šansu..drugo je što tu šansu nisu mogli ili znali iskoristiti..što je išlo dodatno u korist hrvatskoj momčadai.Prema tome smatram igralo se je dobro..ali iduću… Read more »