GOSPODARSKE TEME I DILEME

IMG_01Dražen Katić, ime ja našeg novog suradnika, kompetentnog sugovornika na teme iz oblasti gospodarstva. Dobro poznaje hrvatsko gospodarstva a svakodnevno radi i kreće se u sferama šireg, europskog, svjetskog gospodarskog poretka. Pa poznaje pravila i pravilnosti, zakonitosti, stanja i mogućnosti. A i s pitanjima i idejama je na Ti. Super za naš “Glas”! Dobro nam došao!

Dražen je porijekom je iz Duge Rese, rođen je 1969. godine. Školovan u Dugoj Resi, Karlovcu, Zagrebu, Stuttgartu. Završio Srednju drvotehnološku u Karlovcu, Višu tekstilo-tehnološku u Dugoj Resi, Prometni faklutet u Zagrebu, Poslijediplomski studij poslovne ekonomije na Ekonomskom  fakultetu u Zagrebu, tema: “Mogućnosti primjene marketinške koncepcije u Hrvatskoj policiji”

Dražen je i sudionik Domovinskog rata, potom radio kao djelatnik Policije Trnje Zagreb, zatim je  u Stuttgartu od 2000. godine gdje radi kao kao trgovac u Bauhaus, kao i u Deutsche Touring GmbH, djelatnik za sigurnost UPS Ditzingen, u Gradskom arhivu Stuttgarta, potom kao djelatnik u financijama, Flexworld Inc., Stuttgart, Partner firme i djelatnik u energetskom sektoru, Bestdeal Company UG, Stuttgart partner firme.

Od 2011. do danas  je djelatnik u području kapitalnog ulaganja, European Capital Group, Beč, Austrija, Partner firme te od 2012 do danas i djelatnik u području investiranja u održive izvore energije, CarpeSol u suradnji sa Solar9580 d.o.o., Hrvatska,  Partner firme.

Eto, uz svo to dragocjeno prošlo iskustvo i sadašnje djelovanje, očekujemo od Dražena Katića čuti mišljenje o stanju hrvatskog i šireg gospodarstva te ideje o mogućim promjenama.

Radujemo se suradnji! I Draženu otvaramo rubriku naslova TEME I DILEME. Želimo našem suradniku da ju puni s marom i žarom koji će sasvim sigurno biti prepoznat i od naših čitatelja.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dražen Katić
Dražen Katić
10 years ago

Zahvaljujem se gospođi Breljak na ukazanom povjerenju i mogućnosti da pišem u kolumni: Teme i dileme. Nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje. Pored toga htio bi se gospođi zahvaliti na profesionalno napisanom uvodu o mome životnom i radnom putu koji je baziran na mome životopisu.

Josip Mayer
10 years ago

A što reći sada na sve ovo tvoje stručno praktično i radno iskustvo..Već dobro nam došao Dražene..i želimo ti puno uspjeha..kako na ovoj stranici HGB..slično i na daljnjim radnim aktivnostima..kao i na svima onima..stručnim aktivnostima i radovima koje imaš i želiš ostvariti..ili su su tek u mislima..neke i možda imaš već u planu.a nešto će od njih ostati zabilježeno i napisano i na stranici HGB.
Dodao bi..upravo takovt talente i obrazovane stručne radne i marljive ljude..uz domaći kadar..su u Hrvatskoj nužno potrebni..čovjek bi rekao ne izbježni.