KOMENTAR TJEDNA

Komentari na tekst “Moj raseljeni narod”

Komentar tjednaJosip Mayer/ 25.09.2014/ Upravo tako Dražene. Koliko će hrvatsko iseljeništvo biti prihvaćeno i cijenjeno u domovini ovisi velikim dijelom o političkim strukturama u Republici Hrvatskoj.

Ovisi i o količini kvalitete,- građanskih izbora.

Hrvatsko iseljeništvo ima jaku ekonomsku, znanstvenu, sportsku, kulturološku i političku posebno radnu snagu. Koliko će domovina profitirati od iseljene Hrvatske ovisi prije svega o želji, ciljevima, planovima i stremljenjima Republike Hrvatske!

Katica Kiš/ 26.09.2014./ Dragi Dražene, baš vam hvala na ovako detaljnoj statistici o nama raseljenim Hrvatima. Ako se politička situacija uskoro ne promijeni u domovini, nastat će četvrto masovno iseljavanje Hrvata u cijeli svijet. Ovoga puta odlaze mladi stručnjaci, akademičari, a napose liječnici, jer ne vide bolju budućnst kod kuće.

Sve dok se ne budu poštivali Božji i ljudski zakoni, nema blagostanja u zemlji. Stoga svi ateisti trebaju biti smijenjeni.
Lijepi pozdrav od
Katice

Dražen Katić/ 27.09.2014./ hvala Josipe na komentaru, postovana gospodjo Katica, četvrto iseljavanje hrvata je zapocelo i biti ce ga vrlo tesko zaustaviti. sam pristup hrvatske europskoj uniji omogucio je taj proces. Dodatno osiromasenje hrvatskog pucanstva tjera hrvatsku djecu iz domovine kao sto je otjeralo njihove pradjedove. mislim da je neophodno da se hrvatsko iseljenistvo izbori za status u maticnoj domovini koji mu pripada. u ovome trenutku taj je status samo simbolican.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments