NEMAJU SAVJET, NITI SAVJETNIKA

Berlin/ Hrvatska katolička misija se Priopćenjem koje je u ime  Hrvatske katoličke misije Berlin, potpisao župnik fra Edvard Sokol i dopredsjenica Župnog vijeća, Suzana Smolković, obratila “Predsjedništvima hrvatskih udruga u Berlinu, Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Berlinu, Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske”, sljedećim riječima:

“S ciljem korigiranja informacija, koje kruže u javnosti, želimo vam priopćiti da jedan od izabranih savjetnika Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Domovine nije savjetnik Župnog vijeća Hrvatske katoličke misije (HKM) Berlin, pošto takva funkcija ne postoji u Župnom vijeću HKM.

Također želimo naglasiti  da svećenici odnosno HKM Berlin nisu podržali stranačkog kandidata.”

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
Josip Mayer
6 years ago

Da se mene pita..
Kako za Njemačku tako i za druge države u kojima rade i žive, kratko ili dugoročno naši iseljenici. Stvorilo bi se jedno uvjerljivo i pošteno,savjetničko tijleo,- RH za iseljeništv.Mješano,iz starijih,srednjih i mlađih genercija ljudi. Koje bi više držalo vodo nego dosada.
U europskom svijetu u koje spada i hrvatska,se je već odavno ispostavila i sprovodi se takova praksa zajedničkog rada. Na mogim radnim,društvenim,gospodarskim i pojedinačnim iskustvima,- kao najbolji izbor.Rado bi da se takvo što uobičava i u hrvatskoj i u hrvatskom isljeništvo.lp-jm

ante karacic
ante karacic
6 years ago

Narodna poslovica kaze”Mozes radit sta god hoces,ali nemozes dokle hoces”.