PJESNIKINJA S MORA I U HRVATSKOJ ZAJEDNICI BERLIN

tekst i foto: Sonja Breljak
anelaBerlin/ Kad se večeras u Hrvatskoj kulturno-umjetničkoj i sportskoj zajednici Berlin, u povodu obilježavanja i proslave Dana žena, okupi brojna, a pretežito, ženska publika, u programu će sudjelovati i Anela Borčić, autorica, romanopisac i pjesnikinja s otoka Visa.

Anela je u Berlinu u posljednja dva dana sudjelovala u promocijama njenog prvog romana prevedenog na njemački jezik i tiskanog u izdanju izdavačke kuće  Schruf & Stipetić. Roman, hrvatskog naslova Garbin, zao vjetar, u njemačkom je izdanju dobio naslov “Garbin, Wind der blauen Schatten”. 

Promocije su bile u Gradskoj knjižnici u Karowu te u sklopu literarno-plesne večeri u plesnom studiju La Berlinesa koju vodi učiteljica plesa Ines Moussavi,  česta gošća i posjetiteljica Visa gdje više puta godišnje vodi plesne škole i perfomanse.

U okviru programa proslave Dana žena u Hrvatskoj zajednici Berlin, Anela Borčić će se predstaviti i kao pjesnikinja te će čitati iz zbirke pjesama “Blaženstvo tenutka” i “Beračica soli”.

Vjerujte potpisnici ovih redaka na riječ, vrijedi to poslušati.

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
marija
marija
6 years ago

A tko ne bi potpisnici ovih redaka vjerovao na riječ? Nije ona ovo pisala napamet, vjerujem da je bila sudionica ovih događanja.