VELIKA POBJEDA EINTRACHTA I NIKE KOVAČA

Berlin/ Nogometaši Eintrachta iz Frankfurta, koje je jučer u susretu protiv Bayerna iz Münchena posljednji puta kao trener vodio naš Niko Kovač, pobjednici su njemačkog Kupa 2018. godine.

Velike komplimente za ovaj veliki uspjeh i izvrsno vođenje tima, zasluženo je dobio Niko Kovač kao i Ante Rebić, hrvatski reprezentativac koji je na ovom susretu postigao dva pogotka.

Nakon ove, trideset godina dugo, čekane velike pobjede, Niko Kovač je od 01. lipnja trener nogometaša Bayerna koje su eto, na berlinskom terenu savladali nogometaši Eintrachta kojeg do 01.06.2018. vodi Niko Kovač. Krug uspjeha tako se zatvorio.

Čestitamo na pobjedi Eintrachtu i Niki Kovaču i želimo isto tako puno uspjeha i u radu s ekipom Bayerna!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ante karacic
ante karacic
5 years ago

Danas je veliki dan za nas Hrvate u Njemackoj.Danas je vise novorodjene muske djece u Frankfurtu i okolini dobilo ime Niko ili Ante.Danas bi bez Nike Frankfurt bio prosjecna drugoligaska mocad.A kod nas Niko je odbacen ko blokeja(metalna potkovica na cipeli)
Niko je po mentalitetu veci Njemac od Njemaca a po dusi i srcu jedan od najvecih Hrvata.Ante Rebic ce sigurno u Rusiji ako dobije odgovarajuci tretman biti jedan od najboljih napadaca.Njegova cijena ce biti puno vise od 50 miliona E.

ante karacic
ante karacic
5 years ago

Bravo Niko!!! Bravo Ante!!!
TIPISCH KROATISCH !!!
Nazalost, ovo je nasa tipicna prica. Svi oni koji nisu dovoljno dobri kod nas kada odu vani sigurno uspjevaju.