POZIV NADBISKUPA HEINERA KOCHA

Berlin/ Nakon nedavne priredbe u povodu Majčina dana, ovogodišnjim prvopričesnicima su nakon prigodno izvedenog recitala, uručene pozivnice za skoru Tijelovsku procesiju i svetu misu, koja se ima održati u četvrtak, 31.05. od 18:00 na Gendarmenmarktu.

U pozivnicama između ostalog, potpisano rukom nadbiskupa Heinera Kocha, stoji:

Dragi propričesniče, Ti si ove godine godine po prvi puta bio pozvan za stol Gospodnji i primio si svetu pričest. Na tome Ti Tvoj nadbiskup čestita  cijelim srcem.

Rado bih radost ovog dana još jednom s Tobom proslaviti. Zato pozivam Tebe i Tvoje roditelje na sudjelovanja u Tijelovskoj procesiji.

Proslava je u četvrtak 31.05. 2018. Sveta misa na Gendarmenmarkt počinje u 18 sati. Za Tebe i Tvoje roditelje  smo rezervirali posebna mjesta.

Bilo bi lijepo kada bi na ovaj dan došao u svojoj prvopričesničkoj, svečanoj, bijeloj odori. Tijelovska procesija vodi ulicama Berlina i završava blagoslovom na Bebel Platzu.  Na koncu dana bit će oko St Hedwig katedrale priređena i mala svečanost, stoji u pozivu prvopričesnicima i njihovim roditeljima iz Hrvatske katoličke misije Berlin, koji je potpisao berlinski nadbiskup dr. Heiner Koch.

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments