ZADOVOLJSTVO I ZAHVALA NAKON ZABAVE

tekst: Sonja Breljak
51287864_10216534959953860_7725843260022718464_nBerlin/ Nakon vrlo posjećene i vesele Posavske zabavne večeri održane u prošlu subotu, organizatoru, društvu u osnivanju “Posavina Berlin” i Violi Šimić, njegovoj budućoj predsjednici i inicijatorici održavanja zabave, slijedi zbrajanja i oduzimanje dobiti i troškova, te utvrđivanje i uručivanja humanitarne pomoći, o čemu će organizator naknadno izvijestiti.

Nakon prvi puta organizirane zabave od strane “Posavina Berlin”, stigle su i, većinom, pozitivne reakcije i očekivanja da se s organizacijom zabave, nastavi i u buduće. Iz ovog prvog iskustva, organizator može izvući i pouke i naputke što i kako treba ili kako ne treba raditi u buduće.

Važna karika održavanja bilo koje, pa i ove zabave, na kojoj se pozivaju glazbeni gosti, bili su i ostali sponzori, darovatelji, vlasnici obrtničkih radnji, restorana, poduzetnici, tvrtke i pojedinci.

Organizator Posavske zabavne večeri zahvaljuje Goranu Plehanu i Dalmacija Grill Habelschwerdter Alle 1 koji je ugostio pjevače sa jelom. Zahvalnost potom sustiže i sponzore:  Instyle Immobilien, Grgic GmbH, Agotec Bau, Ti Le Bau, Stage Haurdesign, Golden Brown, Hrvatska Zajednica,  MBM Kosmetik, Schimke Fahrschule, Pari Wimpern, Dalmatino, Lipoweg, Mato Clarin Gebäudereinigung, Mario Bus, Meridian Spa, Ivica Cubela, Preuss Münchhagen GetränkegrosshanDigital Print Service, JayBen Grafikdesign i Mercedes Benz Sternagel.

Da je tijekom Posavske zabavne večeri, bilo živo, raspjevano i veselo, svjedoče i pisma i poruke glazbenika, Cerovačkog izvora i Željka Jurića, koji su na ovoj zabavi i svirali i pjevali.

023

– U ime izvorne grupe Cerovački Izvor želio bih se zahvaliti hrvatskom klubu Posavina Berlin na ukazanom povjerenju, te nam je bila čast otpjevati dio repertoara naših lijepih posavskih izvornih pjesama. Bilo je prekrasno sudjelovati na jednoj takvoj manifestaciji u dijaspori te se družiti i upoznati nove ljude, a i obnoviti stara poznanstva i prijateljstva.

Veliko hvala publici na lijepom prijemu i podršci i veliko hvala predsjednici kluba Violi Šimić i njezinim suradnicima koji su svojim trudom i organizacijom napravili feštu za pamćenje. Drago nam je također da smo opet imali priliku surađivati sa Željkom Jurićem koji je sa svojim nastupom zabavu uveličao i doveo do usijanja. I na kraju još jednom od srca hvala svima i nadamo se da ćemo opet nekada imati priliku družiti se sa tim divnim ljudima i publikom u Berlinu. Živjeli!!

Tako u ime Cerovačkog izvora, piše njegov član, Dražen Ćorluka, dok istovremeno, ljubazne redke dopisuje i Željko Jurić.

Dragi moji Posavljaci i pPHOTO-2019-02-07-21-24-32rijatelji moji širom svijeta. sve vas srdačno pozdravljam i ujedno zahvaljujem i čestitam hrvatskom klubu Posavina Berlin na odličnoj organizaciji na čelu sa presjednicom Violom Šimić.
Drago mi je da sam bio ja taj izvođač kojega su izabrali i da sam napravio odličnu atmosferu čak i za one koji nisu iz Posavine, već iz Hercegovine, Srednje Bosne, Slavonije, i cijele Hrvatske.
Drago mi je bilo vidjeti pred sobom  sretne ljude kao i svoje zemljake iz susjednih mjesta.
Jedino mi je žao sto su se mnogi morali vratit, pošto nije bilo više mjesta, sala je mogla primiti samo određen broj gostiju, ali ako bog da na godinu treba veća sala za ovakvu predivnu vecer.
Drago mi je bilo da sam vidio i bio sa svojim prijateljima “Cerovački izvor” i sa čovjekom “kraljem šargije”,  Marinkom Lepanom. Također, i sa ljudima iz veleposlanstva, Ankicom Gudeljević iz BiH i Ivanom Karanušić iz Veleposlanstva RH, kao i našim reprezentativcima rukometašima.
Sve pohvale na organizaciji i veliko hvala hrvatskom klubu Posavina Berlin i presjednici Violi Šimić,  na prelijepom dočeku i gostoprimstvu .
Jos jednom hvala svima koji su bili.
Lijepi pozdravi svim ljudima i do sljedećeg susreta, vidimo se, živjeli!!!

 

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments