OPET ĆE SE ČUTI POSAVINE ZVUCI

Posavina Berlin e.V. najavljuje Posavsku zabavu u Berlinu

Berlin/ Predsjednica udruženje Posavina Berlin e.V., Viola Šimić, najavila je održavanje treće po redu zabavne i humanitarne Posavske večeri za 12.02. 2022. godine. Zabava će biti na istoj adresi kao i posljednji puta (Drontheimer Str. 32, 13359 Berlin.), ali će biti druga, veća dvorana (Altinsaray Saal) koja može primiti i do 650 posjetitelja.

Sve je to izvedivo, naravno, samo uz povoljne epidemiološke prilike u vrijeme održavanja zabave, čemu se svi nadamo.

Na ovoj Posavskoj večeri pjevat će Mario Mioč i Izvorna grupa Braća Vidović.

Posavina Berlin e.V. je društvo od opće društvene koristi (Gemeinnützigkeit) koje okuplja berlinske Hrvate i ima za cilj humanitarno pomagati potrebnima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Taj cilj su već u dva navrata ostvarili nakon organiziranja Posavske večeri. Prihodom s posljednje zabave pomogli su opremanje kuhinje u Dječjem vrtiću Paola Cernueto u Odžaku.

Ista ustanova se udruženju Posavina Berlin e.V. obratila pismom i ove godine moleći pomoć pri nabavi spremnika za gorivo bez kojeg nema grijanja u zimskim danima. Posavina Berlin e.V. je, unatoč jednogodišnjoj pauzi u radu nastaloj zbog virusa Corone i nemogućnosti organiziranja bilo kakve zabave, smogla snage i sredstava te odgovorila pozitivno na molbu iz Odžaka. Tako su u nabavi spremnika za gorivo sudjelovali s 1000 eura. Ostvarenju ove akcije pomogli su Miro Pelivan, Miro Seric, Miro Stojkić, Ante Sušilović, Zoran Babić, Milan Šapina, Ivica Čubela i Viola Šimić.

4 3 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments