TS FIJAKER U USPONU

Piše: Emil Cipar
Nedavno smo pisali o tamburaškom sastavu Fijaker iz Osijeka. Ovoj originalnoj grupi popularnost raste naglo, pa su tako nedavno bili gosti i u popularnoj emisiji Nedjeljom zajedno na SBTV.

Repertoar ove grupe koja je nedavno izdala i CD sa autorskim pjesmama među kojima je sigurno i poneki evergreen. Pjesma Kao vjetri sjeverni vrti se često u programima radio postaja.

Uskoro ih očekuje nastup i u popularnoj emisiji „Lijepom našom“, ali o tome ćemo vas obavijestiti na vrijeme.

Hrvatski glas Berlin je medijski pokrovitelj ove simpatične grupe iz Osijeka. Nakon DUEDENA iz Berlina potvrdili smo još jednom dobar ukus.

„Fijaker“ svojim nastupima vraća na scenu izgubljeni sjaj hrvatske narodne glazbe. Bend čine profesionalci, koji iza sebe imaju veliko pojedinačno i grupno iskustvo i nastupali su na festivalima, na televiziji, kao pratnja na velikim koncertima poznatih pjevača.

Sastav čine: Ivan Rusan (prim i udaraljke, vokal), Goran Rusan (brač i vokal), Matej Podgorščak (brač i vokal), Josip Mutnjaković (bas i vokal), Dario Zetović (bugarija i vokal) i Dražen Čačija (harmonika).

Ukoliko na vašoj zabavi ili svadbi želite gostima ponuditi vrhunsku zabavu možete TS Fijakerkontaktirati na:

Tomislav Vukelić (manager) 0385/99/255 3851, tomislav.vukelic@ts.fijaker.hr ilitomislav.vukelic@vt.t-com.hr ili ih posjetiti na njihovoj web-stranici.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Milan Ninic
Milan Ninic
7 years ago

Fijaker iz Osijeka je najbolji tamburaški sastav u HR