MIENJAM STRANKU

ČUKINE  PRIČE
piše: Jacky alias Čuko

 Slavonski Brod/ Evo mene opet. Odlučio sam  ući u politiku, ali ne u onu sitnu, lokalnu, nego u onu pravu gdje se okreću milijuni. Odabrao sam i stranku, ali neću ju još navoditi, jer službena izborna kampanja nije još počela. Svaki glas je važan, pa sam odlučio već sada nametati svoj program.
A moj program ti je jako jednostavan …ako glasuješ za mene, meni će biti dobro, a tebi kako bude. Za razliku od drugih ja ti obećavam ono što ću sigurno i ispuniti.
Priključio sam se stranki, koja je će sigurno pobijediti na izborima. To je ona stranka za koju si uvjek glasovao. Znači za tebe  se ne mijenja ništa.
Budući da živim u Slavonskom Brodu, htio sam se priključiti vukovima, mojim daljnjim rođacima. Ali …njihov čopor se raspao, a njihov vođa ostao bez… e to neću napisati bez čega je ostao. To prepuštam drugim kolegama, koji ovdje pišu. Dobro odgojeni psi ne laju.
A zašto sam se odlučio baš za stranku koja pobjeđuje na izborima pročitaj ovdje.

Ne zaboravi! Svaki glas se broji. Ako prije izbora umreš, nema veze, moja  stranka nije sitničava …možeš mi svejedno dati svoj glas.
Tvoj Jacky

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments