HRVATSKI TOP MODEL U BERLINU

foto: arhiv Veleposlanstva RH

“Top model’ je zabavni show koji je u posljednjih nekoliko godina na tridesetak TV postaja diljem svijeta porušio sve rekorde gledanosti.  Od jeseni i Hrvati gledaju ‘Hrvatski Top Model by Vanja Rupena’!
Glavna nagrada je prestižna titula Hrvatskog top modela za 2011. godinu, osvajanje ugovora s eminentnom modnom agencijom te snimanje naslovnice za poznati hrvatski modni časopis.
Jedna od lokacija snimanja showa je i u Njamačkoj. Točnije, dijelovi showa snimani su u Filmparku Bebelsberg. Zajedno s kandidatkinjama je na snimanje showa u Bebelsbergu kod Berlina, doputovala  voditeljica showa i članica žirija, poznata manekenka

Vanja Rupena,potom, drugi clan  žirija, modna agentica, Tihana Harapin Zalepugin   te treći čan žirija, modni urednik časopisa Elle, Saša Joka.

Pored obaveza pri snimanju showa u studiju Filmparka Bebelsberg, ekipa  showa “Hrvatski Top Model by Vanja Rupena” posjetila je i Veleposlanstvo RH u Berlinu,  susrela se i razgovarala s veleposlanikom dr. Mirom Kovačem. Gosti su veleposlanika upoznali s tijekom trajanja i snimanja showa a dr. Kovač je gostima ukratko prikazao i pojasnio život Hrvata u Berlinu.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments