NJIHOVA DJELA ĆE IM SUDITI

ZA i PROTIV Tihomira Oreškovića kao premijera

piše: Stipe Radilović 

Razlozi ZA Tihomira Oreškovića

– Obzirom da je Hrvatska opasno oboljela, jer je dospjela u ruke pogrešnih LJUDI, koji joj propisuju pogrešnu DIJAGNOZU i pogrešnu TERAPIJU neophodne su joj PROMJENE, u temeljima, konstrukcijama i interijerima, od vrha do dna.

– Takve zahvate znatno lakše može osmisliti i provoditi ”dirigent” izvan sustava, osoba koja nije umrežena u političke, pravosudne, medijske i ostale izopačenosti hrvatske stvarnosti, niti je umočena u provedenu zločinačku pretvorbu i privatizaciju i druge oblike razaranja države, prije svega ekonomske, mentalne i moralne.

Korjenite promjene su vrlo zahtjevne, u pripremi i provedbi.

”Kirurški” zahvati su bolni, jer ne boli samo bolesno tkivo koje se odstranjuje, već i zdravo, poput primjerice odstranjivanja prsta ili noge zahvaćene gangrenom.

-Dakle, Hrvatskoj treba iskusni ”kirurg”, koji će odstranjivati bolesne dijelove oboljele države, a ne početnik, koji se uči, i to na živim ljudima bez anestezije (Milanović, Karamarko, Kosor, Sanader, …).

Razlozi PROTIV Tihomira Oreškovića

-Nepoznato je, s kakvim ga je namjerama nevidljiva ruka dovela na ovu funkciju,

1. da li s namjerom da počne ozdravljivati oboljelu Hrvatsku, da nas počne izvlačiti iz ralja izopačenog bankarskog i monetarnog sustava, da prestanemo trošiti više nego stvaramo, da zavlada razum i pravda, itd, itd.

2. da li s namjerom da nastavi rasprodavati što još rasprodano nije: struju, ceste, željeznice, luke, aerodrome, …., a prije svega vode, šume, …. što je pripremila Sanaderova vlada, a i Milanovićeva pokušala progurati (u čijem je zaustavljanju u oba slučaja po svoj prilici Kaptol imao presudnu ulogu)

– Nema politički legitimitet, čime će ga protivnici promjena nemilice gađati.

-Manjkavo pozna unutrašnje okolnosti, koje se neizostavno ugrađuju u procese ozdravljivanja.

Nema dvojbe da je instaliranje Tihomira Oreškovića za premijera pripremano TAJNO, što bez TAJNIH službi (domaćih i inozemnih) nije moguće (uhođenje, prisluškivanje, dojavljivanje, ucjenjivanje i drugi manje ili više prljavi poslovi), što izaziva opravdane sumnje, strah, špekulacije. Zabrinjavajuće je, da su ove tajne operacije imale stranački predznak, jer su se izgleda odvijale iza leđa premijera države.

Tajno djelovanje ne jamči da će krajnji ishod biti loš, ali niti da će biti dobar.

U kom smjeru će mandatar Orešković krenuti (u ozdravljenje Hrvatske ili njeno daljnje rastakanje) moći će se prepoznati po sastavu nove Vlade, gdje su stručni kriteriji potrebni, upravljački neophodni, a moralni presudni.

”Poštenje je dragocjeno, ali je bez znanja krhko. Znanje bez poštenja je opasno”.

Između dokazivog, vidljivog, činjeničnog, mjerljivog uništavanje Hrvatske (mentalnog, moralnog, ekonomskog, …) kojeg već četvrt stoljeća ‘uspješno’ provode HDZ i SDP (jedan pravac), ili zaustavljanje tih procesa (drugi pravac), razum (i emocije) usmjeravaju me da podržavam Most i Oreškovića, unatoč iskazanim nejasnoćama i dvojbenim postupcima.

Njihova djela (a ne namjere) bit će njihovi suci.

Ozdravljujuće promjene sabotirat će, javno i tajno tri skupine: (1.) oni koji su Hrvatsku opljačkali i pljačkaju, (2.) oni koji su se domogli hrvatske sise (raznorazni paraziti-krpelji) i (3.) oni koji su ideološki zaslijepljeni ili mentalno ograničeni.

Ozdravljujuće je za Hrvatsku da zdravorazumski ljudi vrše neprestani pritisak na vlast, da državu počnu izvlačiti iz ralja LOPOVA znalaca (koji njome upravljaju, iza zavjesa) i koji su nedodirljivi na svojim položajima, upravljaju preko svojih izvršitelja POLITIČARA neznalica, koje lopovi mijenjaju ako ne rade po njihovim smjernicama.

”Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinskih gospodara”  (Ante Starčević)

03. 01. 2016.

Stipe Radilović

dipl. organizator (rada i poslovanja)
ratni pomoćnik zapovjednika 102. brigade

 

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments