BRAVO ZA KREATIVCE IZ ZADRA

Stigli radovi djece iz Osnovne škole Voštarnica, Zadar

prilog: Ankica i Ante Karačić

U pošiljci s likovnim radovima djece iz Osnovne škole Voštarnica, Zadar, stiglo je i pismo mentorice, Antonele Marić, mag. defektologije. U pismu stoji:

“Poštovani, drago nam je što možemo sudjelovati na Vašem Međunarodnom likovnom natječaju na temu “DRVO -mudrost, znanje, križ i stablo”, Iserlohn-Essen-Rovinj-Karlovac-Jajce 2023. za hrvatsku djecu diljem svijeta. Šaljem Vam radove učenika naše Osnovne škole Voštarnica, Zadar (Hrvatska). To je škola za učenike s teškoćama u razvoju (autizam, intelektualne teškoće), te mi nemamo razrede već odgojno-obrazovne skupine prema vrsti teškoća i dobi. Razvojna dob kod naših učenika  ne odgovara njihovoj kronološkoj  dobi, to bi bilo maksimalno 3. razred osnovne škole i nemaju klasične školske nastavne predmete već posebne osnovnoškolske programe  usvajanja vještina. Radovi su nastali  na satima razvoja kreativnosti koje ja vodim u školi.”

Malenim kreativcima iz Osnovne škole Voštarnica, Zadar i njihovoj mentorici čestitamo na sudjelovanju na likovnom natječaju i želimo im puno radosti pri tome.

3 2 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments