“DALMATINO” NA ZELENOM TJEDNU

tekst i foto: Sonja Breljak
Berlin/  U tijeku je 78. izdanje Zelenog tjedna, sajma prehrane i poljoprivrednih proizvoda. Sudjeluju predstavnici 67 država iz cijeloga svijeta. Među njima su i predstavnici Republike Hrvatske u dvorani 18, na štandu broj 116.

Hrvatska gospodarska komora i Ministarstvo poljoprivrede ove se godine odlučilo za novi koncept predstavljanja na Zelenom tjednu, te su za tu prigodu angažirali hrvatske stručnjake iz oblasti organizacije sajmova i gastronomije. Na štandu je desetak kuhara koji za svaki dan pripremaju jedno toplo jelo, specifično za hrvatsko podneblje -brudet, zagorsku juhu, čobanac, sarmu…

Među ovom živom i stručnom kuharskom ekipom iz Zagreba, na štandu je i “Dalmatino”, trgovina hrvatskim proizvodima iz Berlina, u vlasništvu Ruže i Maria Konta, inače i dugogodišnjih sponzora Hrvatskog glasa Berlin. Posjetite hrvatski štand i “Dalmatino” na Zelenom tjednu.

Zeleni tjedan traje do 27. siječnja. Radno vrijeme sajma  je od 10 do 18 sati a 25. i 26. siječnja, otvoren je do 22 sata.  Cijena ulaznice je 13 eura, s popustom 9 eura, trajna ulaznica 42 eura a za djecu do 6 godina je besplatan ulaz.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments