PROJEKT KOJI SAVJETUJE DOSELJENIKE

Projekt MB4.0 konceptualizira i provodi proaktivni savjetodavni rad za EU radnice i radnike u Njemačkoj putem društvenih mreža

Berlin/ Odete li na njihov fejs profil pročitat će te kako Projekt MB4.0 konceptualizira i provodi proaktivni savjetodavni rad za EU radnice i radnike u Njemačkoj putem društvenih mreža. Cilj je razviti metode, kako pomoću društvenih mreža, EU radnice i radnici mogu besplatno dobiti savjetovanje.

Ujedno će te otkriti brojne pisane i zvučne savjete kako ostvariti koje radno i životno pravo i snaći se u šumi propisa a i u šumi raznih obrazaca za ostvarenje pojedinih prava koja proizlaze iz boravka i rada u Njemačkoj.…

više

POŠTOVATI KULTURNU PROŠLOST

prilog: Zvonimir Mitar

Nedavno mi je prof. Radovan Lorković, vrhunski hrvatsko-švicarski violinist, poslao mail sljedećeg sadržaja:

Dragi Zvonimire, već dugo se pitam, je li da Ti se obratim s jednom idejom, no nakon svog 88. rođendana prije par dana postalo mi je jasno, da možda neću više imati mnogo vremena, to načiniti, pa ću to sad pokušati.

više

PREPORUKE I UPOZORENJA PUTNICIMA

COVID 19 – PREPORUKE I UPOZORENJA ZA PUTNIKE KOJI ULAZE U SR NJEMAČKU

/Sa službene stranice Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske/

“Prema obavijesti Robert Koch Instituta i Ministarstva vanjskih poslova SR Njemačke, od 01.11.2020. cijela Hrvatska je klasificirana kao rizično područje. Za cijelu Hrvatsku izdano je upozorenje kojim se moli građane da ne putuju ukoliko to nije neophodno.

Od dana 08. 11. 2020. svi putnici koji su u vremenskom razdoblju od 10 …

više