TRAŽI SE ZAJEDNIČKI PRISTUP

Ministar Grlić Radman na video-konferenciji o obnavljanju turističkih aktivnosti, slobode kretanja i putovanja u EU

Zagreb, 18. svibnja 2020./ Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman sudjelovao je u ponedjeljak, 18. svibnja 2020. godine, na video-konferenciji ministara vanjskih poslova deset država članica Europske unije o turizmu na inicijativu njemačkog ministra vanjskih poslova Heika Maasa.

Glavna tema video-konferencije bila je obnavljanje turističkih aktivnosti, slobode kretanja i putovanja u…

više

RASPUŠTEN SABOR

Zagreb/ Saborski zastupnici glasali su za raspuštanje 9. saziva Sabora. Za raspuštanje je bilo 105 zastupnika, protiv je glasalo devetero, a četiri zastupnika bili su protiv.

“Različiti smo, ali vjerujem da smo svi radili najbolje što možemo”, rekao je na kraju posljednje sjednice predsjednik Sabora, Gordan Jandroković te na konferenciji za novinare  nakon raspuštanja saabora, rekao, između ostalog i ovo:…

više

ŠPIGETA KAO MIG

piše: Kitana Žižić

Ponekad mi se čini da sam kroz život išla širom zatvorenih očiju. Koliko toga nisam vidjela! Sad dobro shvaćam meni nepoznatog autora, koji se zapitao:

„Zato što imaš otvorene oči, ti misliš da vidiš?“

A nije da nisam bila znatiželjna. Ne toliko kurjožasta, kao što bismo rekli u Hvaru za žene (premda su i muškarci tome skloni), koje više zanima tuđi život, …

više