GLAZBA NAS SPAJA

U organizaciji Hrvatskog društva Luksemburg organiziran tradicionalni božićni koncert na kojemu ne nastupila pjevačica Anđela Zelić i njeni gosti iz Hrvatske.

tekst: HDL
foto: Faton Agolli
qLuxembourg/ Svečano predbožićno raspoloženje ovladalo je proteklog vikenda Luxembourgom, među ostalim zahvaljujući izvedbama sjajnih hrvatskih glazbenika koji se nalaze na privremenom boravku u Velikom Vojvodstvu.

U prostoru kulturnog centra Altrimenti svoj već tradicionalni božićni koncert u organizaciji Hrvatskog društva Luksemburg održala je pjevačica Anđela Zelić, mnogima poznata po albumu „Na dobro vam došao Božić“ s najljepšim hrvatskim božićnim pjesmama.…

više

PLES S ČAGLJEM

tekst i foto: Sandra Marelja Muić
20171216_110101Da se ne izdvajamo baš skroz  iz ove orkestrirane humanosti u prosincu, nismo ni ove godine propustili priliku činiti dobro djelo. Kriza koja je zahvatila društvo se osjeti itekako, teško je ljudima izdvojiti, nesigurna su vremena.

Ipak, uspjevamo skupiti više od dva auta puna zimske odjeće, hrane, potrepština za djecu i nešto novčanih priloga.…

više

RIJEČ

piše: Stjepan Poljaković
Susjed mi je jednom pričao kako je njegov punac prije dvije godine prodao svoju kuću u zavičaju. Kuću je prodao prijatelju iz djetinjstva, po principu pola novaca sada, pola do godine u isto vrijeme.

Dogovor je sklopljen na riječ, bez papira, potpisa, samo uz stisak ruke.  Njegov sin nije vjerovao procjeni oca. Bio je toliko drzak da ga je javno osramotio, javno je izrazio sumnju pred svima.…

više

PRODAJA ZEMLJIŠTA U ISTRI

Prodaje se 1 hektar zemljišta s dvije ruševne kamene kuće, u središtu Istre. Struja,voda i čvrsti put na rubu parcele.

Posađeno 50 mladih maslina koje počinju davati plod. U neposrednoj blizini predivan slap. Pola sata od mora.Osjećaj privatnosti,ali ne i izoliranosti. Idealno za šetnju, biciklizam i traganje za tartufima.

Kontakt: +385 99 634 8079 ili +385 91 624 1056

više