DOK ŽIVO SRCE BIJE

tekst i foto: Sonja Breljak … foto album
087Berlin/ Izuzetno veselo i uz iznenađujuće potpuno popunjenu dvoranu, Hrvatska kulturno umjetnička i sportska zajednica Berlin je održala tradicionalnu Božićnu zabavu.

Već uobičajeno na ovaj dan je ulaz za članove Hrvatske  zajednice slobodan i besplatan dok je za goste ulaznica 10 eura. Kako je u tu cijenu uključena i kompletna večera i glazba, ples i zabava, nalazimo ovu …

više

ŽIVOT OBOJEN NADOM

piše: Slavica Jurčić 
25488927_1755615817790735_1912672058_nMoja je želja da upoznam djevojku, koja je spletom okolnosti postala trajni invalid i prekinuta je njena mladost. Ona treba biti primjer svima koji su zdravi da cijene život.

Margareta Sedlarević kao mala djevojčica od tri godine stiže u dom tete Ane, njene udomiteljice koja ju je odgojila i pružila joj sve što može.Ana je Margareti bila i mama, i tata, i terapeut, i anđeo čuvar koji bdije nad mladom djevojkom koja upravo na dan objave ovog priloga, puni 20 godina.

Margareta je već trinaesto dijete koje je udomila ova plemenita obitelj. Mene s njima upoznaje Slavenko koji im želi pomoći i ima puno ljudskosti.

U njihovom domu je topla teta Ana koja nas čeka na kućnom pragu i uvodi nas u svoj dom.

više