POTREBNO JOŠ HRANE

Prilog: Sonja Breljak

Berlin/ Organizatori koji u prostorijama Hrvatske katoličke misije Berlin ovih dana prikupljaju hranu i potrepštine koje žele u nedjelju odvesti u potresom pogođenu Glinu i okolna sela, obavještavaju sugrađane u Berlinu, sve koji su voljni pomoći, da ne donose više odjeću koje  već ima dovoljno.

– POTREBNA JE HRANA, poručuju.…

više

KAD SE RUKE SLOŽE…

prilog: Sonja Breljak

“Izdržite dobri ljudi neka vam je Bog na pomoći./ Bože blagoslovi našu Hrvatsku!/ Samo hrabro Hrvatska!/ Niste sami, držite se. ❤️ Sa ljubavlju dijaspora/ Pomoć za naše dobre ljude ❤️/ Bog nek vas čuva. I ne ponovilo se./ Uz vas smo./ Da se ovaj val dobrote, zajedništva i empatije prema pogođenima u potresu nastavi i dalje./ Sve za našu Hrvatsku, Bog blagoslovio naš narod./ Viel Gesundheit und Kraft an die Opfer des Bebens. Ich hoffe Sie können bald wieder ohne Angst weiter leben/ U našim molitvama ste🙏🏻♥️”

više

NADA POBJEĐUJE OČAJ U BANOVINI

tekst: Marino Ninčević

Nigdje drugdje na svijetu danas radije ne bih bio nego ovdje na Banovini, s ljudima koje je pogodio razorni potres, ali i sa svima onima koji su otvorili srca i s puno ljubavi pomažu svima ovima kojima je pomoć potrebna.

S prijateljima rotarijancima Ljerka i Duško Čorak, obišao sam Petrinju, Glinu, Strašnik, Graberje, Banski Grabovac, Slana, Hađer… i mnoga druga sela.

Zahvaljujući prijateljima Dušku, Vjeki Guciću i njihovim…

više